babysim - Present till baby

Spännande gåva till baby

Så varför är babysim en så fantastisk present? För det första, det är som att skicka bebis på en liten minisemester till en tropisk ö. Bara utan palmerna och kokosnötterna.

Men det är inte bara skoj och lek, det finns också en seriös sida. Babysim är som en superhjältekappa för din lilla simmare i träning. Det bygger upp deras självförtroende och respekt för vattnet, och gör dem till små vattenälskande, simmande superhjältar!

Och prat om bindning! När det är bara du, din bebis och vattnet, kommer ni två att skapa några ganska fantastiska minnen. Det är som en liten dejt, men utan behovet av barnvakt.

Babysim är också ett litet gym för din bebis. De kommer att bygga upp muskler och koordination på ett sätt som ingen barn-gymklass kan matcha.

Upptäck alla bra presenter till baby genom att klicka in till Presentguidens stora guide med presenttips till bebisar.

Babysim är bra som;

Present till nyblivna föräldrar – Överraska mamma och pappa med någon som verkligen kan deras nyfödda en bra vattenstart i livet.

Baby Shower present – Utgifterna med ett barn är många så det uppskattas alltid att få en Baby Shower present som kommer till användning. Känns de cirka 2000 kr för mycket att betala själv? Då ihop med andra som ska på Baby Showern och slå till på en gåva av det lyxigare slaget.

Julklapp till baby – Vad finns det egentligen för bra julklappstips som inte innefattar prylar till bebisen på 3-9 månader? Detta presentkort på babysim!