Car diffuser kit - Bra present till den som tagit körkort

Bra present till nytaget körkort

Söker du efter present till den som precis tagit körkort? Eller personen som älskar sin bil och gärna vill bilen ska dofta så gott som möjligt? Avsett vad så tror vi att detta exklusiva set med bildoft kommer göra succé! I behållaren, som är förgylld med Swarovski kristaller, lägger ni in en bomullspad som är impregnerad med parfym. Setet innehåller även parfym, men det går givetvis bra med vilket sorts parfym som helst.

Car Diffuser Set är passande som;

Present till 18 åringar – Äntligen är åldern inne för att ta körkort. Står körkortet högt upp på önskelistan så kommer säkert en framtida present för bilen bli en utmärkt födelsedagspresent till killen eller tjejen som fyller 18 år.

Lyxig present till pappa – Gillar pappa sin bil och är väldigt noga med att den alltid ska vara ren och lukta fräscht? Då kommer han bli mäkta imponerad av att du lyckats träffa så rätt i present till honom!

Studentpresent – Att köra sin egna bil ger en känsla av frihet. Precis som studenterna känner sig när dom springer ut från sista året på gymnasiet med andra ord.