Graverade presenter - Parker Penna - Personlig studentpresent

Present som representerar tydliga steg i livet

En graverad penna passar bäst att ge som present om det handlar om ett nytt kapitel i livet. Studenten, pensionen eller byte av jobb är några bra exempel på presenttillfällen då det passar ypperligt att ge bort en penna. Tänk dock på att den personliga gravyren är det som utgör känslan i present. Välj att märka upp pennan med årtal och eventuellt namn. Din gåva kommer för evigt vara symbolen för när det stora steg togs. Eftersom Parker pennor är oerhört stiliga så passar det såklart ypperligt att ha pennan fullt synlig i hemmet.

Upptäck flera anledningar till varför en penna med gravyr är en riktigt bra present.

Parker penna med gravyr är bra som;

Personlig studentpresent – Skolplikten är avslutat och dagen som studenten äger rum är helt klart ett stort ögonblick för alla killar och tjejer. Önskar du ge en klassisk och lyxig studentpresent så väljer du en av dessa pennor.

Present till anställd – Om du är chef och en av dina trogna anställda ska sluta på arbetsplatsen så känns presenttipset på gravera penna klockrent. Ett fint sätt av tacka av för trogen tjänst!

Pensionspresent – Presenter till pensionen ska vara personliga, lyxiga och minnesrik. Alla faktorer finns i pennan och därmed kan vi tryggt påstå att tipsen är utmärkt att ge den nyblivna pensionären.