Avtackningspresent för lång tjänst - Exklusiv penna med gravyr
Pennor med gravyr - Personlig studentpresent, konfirmationspresent, 65 års present, 70 års present, pensionspresent

Klassisk och uppskattad present

Efter att ha lyckas med något bra så är det vanligt att gratulera med en exklusiv penna med gravyr. Det kan handla om att tagit studenten, gått i pension från jobbet eller vid en jämn födelsedag som 40, 50 eller 60 år. Sen går det bra att ge en penna till den du vet skriver mycket. Oavsett om det är i skolan eller kontoret så kommer säkert någon av följande pennor bli en väldigt uppskattad present.

Innan du beslutar vilken penna som är bäst så se Presentguidens stora guide till pennor med gravyr.

Graverad penna ger du bäst som;

Pensionspresent – Är du arbetsgivare eller kollega till den som ska bli pensionär? Klipp till på den finaste pennan hos butiken på nätet och ni har fixat en pensionspresent som kommer bli omtyckt.

50 års present – Enligt många är 50 år den mest magiska åldern vi kan fylla. Och visst, halvvägs till 100 är ju speciellt. Letar du speciella födelsedagspresenter så är pennan ett bra val.

Studentpresent – En skola är slut men det betyder början på ett långt arbetsliv där säkert en exklusiv penna kommer skriva under många viktiga papper. Välj att få årtalet graverat tillsammans med några visdomsord för framtiden.