Filt - Live like a king - Presenttips

Present till den som lever som en kung

Vi alla bör leva som en kung, inte sant? Den här gåvan är en filt som förtydligar just detta med engelska varianten: Live Like a King!

Filtar och plädar är mjuka presenter som vi på presentguiden alltid håller högt. Att få kura ner under en skön filt är det ytterst få som inte skulle vilja göra. Känner du att mysfaktorn är helt rätt men inte just denna kungliga filt? Då kan vi varmt rekommendera att surfa in till sidan om filt hoodie som är en blandning mellan munktröja och filt. Dessa Snug Rug Hoodie, som är ett annat namn, har vuxit lavinartat i popularitet sista åren. Filt hoodie är inte minst en mysig julklapp som kommer ge bästa förutsättningar för mys under de kalla vintermånaderna.

Kunglig filt är bra som;

Födelsedagspresent – Står mys högt på listan hos killen eller tjejen som fyller år? Då har du precis hittat ett presenttips som träffar in perfekt och kommer höja mysfaktorn avsevärt.

Presenttips till barn – Om din son verkligen vill leva precis som en kung så ge honom denna filt för at förtydliga hans vision om livet.

Julklappstips – På julafton så bör det rimligtvis ges bort flera filtar än någon annan dag på året. Frågan om om den kungliga filten kommer ligga i en av årets julklappar eller ej.