Första hjälpen kit - Omtänksam present som betyder något - Julklappstips
Första hjälpen - Bra julklapp till hela familjen eller till par - Julklappstips

Omtänksam gåva som alla bär ha hemma

Är du den där personen som alltid går runt med en liten säkerhetsväska i tankarna? Du vet, den som har allt från huvudvärkstabletter till plåster och kylgel i bilen, ”bara för att man aldrig vet.” Om så är fallet, eller om du känner någon som är en sådan framförhållande hjälte, har vi ett presenttips som slår de flesta andra, en förbandsväska ”Första Hjälpen Kit”.

Nu undrar du säkert, ”varför just en förbandsväska?” Jo, för att livet är oförutsägbart, mina vänner. Det ena ögonblicket står du och griller korv, och det nästa har du bränt fingret. Eller så är du ute på en idyllisk skogspromenad, och vips, så har du trampat snett. I sådana stunder kommer denna lilla beige ängel till väska att vara din räddare i nöden.

Men det är inte bara en praktisk present, det är också en snygg sådan! Med sin stilrena beige färg och kompakta design passar den in i vilken modern inredning som helst. Den kan lika gärna ligga framme som en del av inredningen, samtidigt som den fyller en viktig funktion. För att inte tala om hur uppskattad den kommer vara när olyckan är framme och du framstår som kvällens obestridda hjälte.

Så, enligt Presentguidens inte så blygsamma åsikt, om du vill ge bort en gåva som kombinerar nytta med stil och en gnutta humor (”Se, jag tänker på dig, men hoppas verkligen vi aldrig behöver använda den!”), då är denna förbandsväska med allt som behövs för första hjälpen det ultimata valet. Tro oss, det är en win-win för alla inblandade!

Första hjälpen kit passar bra som;

Julklapp till paret – Sitter du och klurar på vad mamma & pappa, sonen och hans tjej eller din svärföräldrar ska få för julklapp i år? Skippa allt onödigt krams och välj en julklapp som verkligen visar att du bryr dig. Se alla våra utvalda tips på bra julklappar till par.

Julklappstips – Börjar vi rör oss mot jul så står såklart julklappar till alla nära och kära på inköpslistan, inte sant? Butiken är verkligen en mästare när det kommer till smarta prylar som gör livet aningen säkrare. För att hitta rätt julklappar så surfar du in till Presentguidens gigantiska guide med väl utvalda julklappstips.

Inflyttningspresent – En ny bostad är ofta det lika med en hel del fix. Vem vet vad som kan hända när den nyinflyttade mannen eller kvinnan ska till att skruva upp taklampor och så vidare. Helt klart en bra inflyttningspresent som betyder något.