Glamping med all-inclusive - Lyxig present till par

Supermysig upplevelsepresent för två

Om du letar efter ett presenttips som verkligen sticker ut och erbjuder en oförglömlig upplevelse så är glamping med all-inclusive på Vristulvens Glamping något utöver det vanliga. Här får två personer chansen att bo mitt i vildmarken i lyxiga safaritält utrustade med hotellsängar av högsta standard. Det är den perfekta balansen mellan naturens skönhet och bekvämlighetens lyx.

Under två nätter får ni njuta av naturens under samtidigt som ni sover gott i ett 24 kvm stort tält inrett med vildmarkstema och en elektrisk kamin för extra komfort. På dagarna finns det en mängd aktiviteter att välja mellan – paddla, cykla, vandra i skogarna, delta i femkamp eller bara koppla av vid vattnet. För den som gillar fiske eller vildmarksspa, finns även dessa möjligheter. En av kvällarna kan ni njuta av bastun, och nästa kväll kopplar ni av i badtunnan, vilket ger er den ultimata avkopplingen.

Alla måltider ingår och levereras delvis förberedda så att ni kan laga maten över öppen eld vid er egen eldstad. Frukost hämtar ni enkelt från ett kylskåp, och resten av måltiderna ger er chansen att uppleva matlagning i naturen på ett unikt och roligt sätt. Detta är inte bara en födelsedagspresent eller julklapp, det är en upplevelse som skapar minnen för livet.

Presentguiden rekommenderar starkt denna glampingupplevelse som en fantastisk gåva till alla naturälskare och äventyrslystna. Med möjlighet att bo i lyx medan ni njuter av naturens fridfullhet och deltar i spännande aktiviteter, är detta presenttipset som garanterat kommer att uppskattas.

Glamping med all-inclusive är extra populärt som;

  • Julklapp till pojkvän – Julklappstips 2024 för att uppleva äventyret tillsammans: Överraska din pojkvän med en julklapp som kombinerar lyx och äventyr – en glampingupplevelse med all-inclusive. Tänk er att vakna upp till ljudet av naturen i ett elegant safaritält precis vid vattnet. Under dagen kan ni paddla, cykla eller utforska skogarna tillsammans. Kvällarna spenderas vid eldstaden där ni lagar mat och njuter av varandras sällskap under stjärnhimlen. Denna upplevelse är både romantisk och spännande, vilket gör den till en perfekt julklapp som skapar minnen för livet. Ge honom något utöver det vanliga och dela en oförglömlig upplevelse tillsammans. Önskas flera julklappstips till pojkvän? Då kan du inte vara på en mer passande sajt än Presentguiden.se eftersom vi har storsatsat på att upptäcka årets bästa julklappar till pojkvän!

  • Bröllopsdag present – Fira kärleken med naturens lugn: Gör er bröllopsdag speciell med en glampingupplevelse som erbjuder både lyx och avkoppling. Två nätter i ett rymligt safaritält, inrett med bekväma hotellsängar och en elektrisk kamin, ger er en unik möjlighet att fira er kärlek mitt i naturens skönhet. Med tillgång till aktiviteter som vandring, paddling och ett vildmarksspa, kan ni både äventyra och slappna av. Avsluta dagarna med en romantisk middag vid eldstaden och en kväll i bastun eller badtunnan. Detta är en bröllopsdagspresent som inte bara visar din uppskattning utan också skapar varaktiga minnen av gemenskap och glädje.

  • Lyxig present till par – En oförglömlig upplevelsepresent tillsammans: För par som uppskattar både äventyr och komfort är glamping med all-inclusive den perfekta presenten. Bo i stil i ett lyxigt safaritält med alla moderna bekvämligheter samtidigt som ni njuter av naturens skönhet och ro. Dagarna kan fyllas med aktiviteter som femkamp, fiske eller att bara utforska omgivningarna. Alla måltider ingår och är delvis förberedda, vilket ger er chansen att laga mat tillsammans över öppen eld. Kvällarna avrundas med avkoppling i bastun eller badtunnan. Denna present är ett utmärkt sätt att fira en speciell relation och dela en unik och minnesvärd upplevelse tillsammans.