Mordmysterium med Middag - Upplevelsepresent

Present till den som älskar kriminalare

En mordmysterium-middag är en unik och spännande upplevelse som kombinerar en två-rätters middag med en interaktiv deckargåta. Det är den perfekta presenten för alla som älskar mysterier och god mat. Under kvällen får du ta del av grunderna i att både hantera och lösa en mordgåta, allt medan du njuter av en smakrik middag.

Deltagarna delas in i olika roller och får gästlistor och instruktioner om sina rollfigurer. Du kommer att spela olika karaktärer med egna ledtrådar och uppdrag, vilket skapar en dynamisk och engagerande atmosfär. Vissa spelar kära, andra tjuvar, och det går till och med rykten om droger i sällskapet. Med en handledare närvarande vid bordet, som ser till att handlingen går framåt, är det enkelt att delta även om man inte har några tidigare skådespelartalanger.

Under kvällen kan du välja mellan två olika mordgåtor beroende på antalet deltagare. I ”Balltorps Teater” har huvudrollsinnehavaren John Doe kollapsat på golvet under en föreställning och dött under mystiska omständigheter. Scotland Yard misstänker mord, och det är upp till dig och dina medspelare att lösa fallet. I ”Cederhalls Ridklubb” har Fru Amanda Cederhall dött efter att ha fallit av sin häst, men polisen misstänker att det inte var någon olycka. Med olika mål och ledtrådar ska ni försöka identifiera mördaren innan kvällen är slut.

Denna upplevelse är perfekt som presenttips för födelsedagar, julklappar, eller bara som en rolig kväll med vänner. Genom att kombinera spänning och mat i en deckarinspirerad miljö, erbjuder detta en unik och minnesvärd upplevelse som engagerar alla sinnen. Vill du prova på något annorlunda och riktigt underhållande? Då är en mordmysterium-middag det perfekta valet!

Mordmysterie och middag är extra bra som;

  • Present till mamma – Superpopulärt presenttips med mystik: Om din mor alltid har varit fascinerad av mordmysterier och smarta detektiver, kommer hon garanterat att älska möjligheten att själv dyka in i rollen som detektiv för en kväll. Helt klart en riktigt bra födelsedagspresent till mamma om du frågor oss, håller du med?
  • Upplevelse present – En av de populäraste: En middag kombinerad med ett mordmysterium erbjuder inte bara en utsökt måltid, men också en minnesvärd och interaktiv upplevelse. Om mordgåtan inte passar perfekt, finns det fler spännande upplevelser att utforska.
  • Julklapp till föräldrar: Ge dina föräldrar en oförglömlig kväll med utmaningar och njutning. Tre timmar av spänning och god mat väntar dem, vilket gör detta till en perfekt kombination av underhållning och samvaro. Se alla våra julklappstips till mamma & pappa tillsammans innan du beslutar vilken bästa julklappen till dom kan tänkas vara!

Att ge bort en mordmysterium-upplevelse är att bjuda in till en kväll fylld med nöje, utmaningar och gemenskap. Det är en present som erbjuder mer än bara underhållning; det är en chans att leva ut detektivdrömmarna i verkliga livet, samtidigt som man njuter av en läcker middag. En perfekt gåva för att krydda tillvaron med lite mysterium och äventyr.