Påsk pussel - Påskpresent 2022

Påskpresent som underhåller

Hur låter det att satsa på en rolig påskpresent som består av 500 pusselbitar? När pusslet väl är klart så kommer en påsk-korg med fantastisk ägg ha uppenbarat sig. Perfekt att överraska mamma, syster, partner eller vän med till påsk!

Pussel är alltid bra presenter som det är lätt att gilla. Om du inte tycker detta pussel är helt rätt som påskpresent så kan du alltid göra ett eget fotopussel. Välj ett fint påskfoto och bestäm hur många bitar presenten ska bestå av. Det gäller dock att vara ute i god tid eftersom personliga presenter likt fotopussel ofta kräver någon vecka i leveranstid.

En vanlig fråga är om påskpresenterna behöver vara speciella? Svaret är att det behöver dom absolut inte vara. Därför kan alla presenttips på presentguiden passa utmärkt att ge bort till påsk. Om du önskar få till ett påsk-tema så kolla in alla tips på presenter med personifiering. Välj motiv med ägg eller gravera in glad påsk med årtalet. Då kommer din present alltid bli ihågkommen för den aktuella påsken.