Presentkorg - Godis present - Godisbud
Presentkorg med godis - Present att skicka direkt - Presenttips

Omtyckt present till godisälskare

Har du någonsin stått där med en present i handen och tänkt, ”Jag hoppas verkligen att den här kommer att tillfredsställa deras sötsug under, tja, minst två veckor?” Om du inte har det, så är det dags att introducera dig för en lösning som kommer att få dig att se ut som en sockersöt hjälte: En presentkorg fylld med 1,2 kilo godis!

Nu undrar du kanske, ”Är inte det lite överdrivet?” Men låt oss vara realistiska här. Livet är kort, och det finns alldeles för lite tid att ägna åt att inte njuta av godis. Dessutom, 1,2 kilo låter mycket, men när du delar upp det mellan alla de dagar då man behöver en liten pick-me-up (tänk måndagar, regniga dagar, dagar då man tappar favoritmuggen), börjar det plötsligt att se ut som en helt rimlig mängd.

Så varför är en presentkorg fylld med 1,2 kilo godis en bra present? För det första, det är godis! För det andra, det är 1,2 kilo av det! Och för det tredje, det är en present som säger ”Jag bryr mig om din lycka… och din tandläkares ekonomiska välmående.”

Presentkorg med godis är bra som;

Födelsedagspresent – Vem skulle inte gilla att bli uppvaktad med godis på sin födelsedag? En säker gåva helt enkelt, oavsett om personen fyller 15 år eller blir 70-åring.

Mors dag present – Har du cirka 300 kronor att lägga på en god morsdagspresent som önskar henne grattis på mors dag? Då är det bara att klippa till på denna underbara godiskorg med detsamma!

Namnsdagspresent – Även de mindre tillfällena som en namnsdag är värd att fira med en liten present. Presentguiden tycker att en korg med godis känns som en passande namnsdagspresent, håller du med oss?

Se även ett bra utbud av godiskorgar hos;