Sport BH - Presenter till henne

Sköna presenter till henne

Hon med största sannolikhet bli mäkta imponerad av kläder från Indigo Luna. Bilden visar märkets populära Sport BH och rekommenderas speciellt till henne som ska amma. Eftersom den är supermjuk och och finns i flera färger så sär det enkelt att hitta en gåva som kommer användas flitigt.

Står välmående och Yoga högt i kurs? Det är exakt denna livsstil som ligger till grund för Indigo Luna. Inspirationen kommer från tre länder. Iden kom på stranden vid den Australienska kusten. Plaggen skulle vara skandinaviskt enkla men trots allt inneha en touch av livet på den fantastiska ön Bali.

Kläder från Indigo Luna är extra bra som;

  • Presenter till gravida – Bekväma kläder som gör det enkelt att amma när som helst. Första tiden som nybliven mamma kan vara utmanande och då gäller det att riktigt sköna kläder för att hålla humöret på topp.
  • Presenttips flickvän – Älskar din flickvän det avslappnande och lever för välmående? Hon kommer säkert bli väldigt glad åt alla plagg du ger henne från detta sköna varumärke.
  • Bra gåva till nybliven mamma – Likt vi varit inne på så kommer säkert tiden som småbarnsmamma bli lite bekvämare om du ger henne denna present.