Softabag fåtölj - Härliga sommarpresenter

Sköna sommarpresenter

Uppgraderad modell som ser ut att bjuda på mycket skönare komfort än sin föregångare. Visst har prislappen gått upp några hundralappar men oj vilken underbar fåtölj att ha med sig lite här och var. Vad sägs om på stranden, gräsmattan eller balkongen? Möjligheterna att slappna av är oändliga!

Ett hett tips är att ni skaffar ett gäng Softybag fåtöljer om det är ont om sittplatser på kalaset. Snacka om att skämma bort gästerna lite extra.

Softybag fåtölj är bra som;

Studentpresent – Efter 12 skolår och skolplikten fixad är det hög tid att slappna av som en kung eller drottning hela sommaren lång. Kan även användas direkt på er studentmottagning, vilket presentguiden tror kommer bli oerhört populärt.

Inflyttningspresent – Extra bra om flytten gått från en lägenhet till hus. Då kommer det säkert finnas stora ytor att sitta och slappa på. Avkopplande inflyttningspresent som kommer gillas av både barn och vuxna.

Födelsedagspresent – Oerhört skön present till alla som fyller år när solen strålar börjar värma. Vi kan garantera att fåtöljen kommer bli eftertraktad att sitta i om det vankas födelsedagskalas med inbjudna gäster.

Påskpresent – Får många så är påsken detsamma som att våren här här. Vad passar bättre än att njuta av försommaren i varsin Softybag?