Steampunk lampor - Annorlunda presenter - Presenttips
Steampunk lampa - Presenttips
Steampunk lampa - Mått
Steampunk lampa - Närbild

Inredningspresent – Steampunk för industriellt utseende

Så coola lampor som har fått namnet Steampunk kommer bli en gåva som verkligen sticker ut från mängden. I skrivande stund så finns 5 olika designer hos butiken. Söker du efter en lysande gåva som kommer ge en ny nyans till hemmet så kan vi verkligen rekommendera en vacker Steampunk-lampa.

Steampunk lampa är bra som;

50 års present – Eftersom födelsedagspresenten kostar runt 1000 kronor så känns den klockren att ge till 30, 40 eller 50 åring.

Roliga presenter – Att lampor kan vara en så kraftig inredningsdetalj som ingen kommer missa är hur fint som helst. Kanske Steampunk lampan kan bli en träffsäker inflyttningspresent till nya huset eller lägenheten?

Julklappstips – Allt som lyser är bra julklappar eftersom det är många veckor då solen inte visar sig så mycket kvar innan sommaren kommer.

Steampunk lampa

Steampunk lampa – För coolare hem

Steampunklampor är ett utmärkt sätt för att utmärka sitt hem med en industriell touch. Inredning är personlig, och en Steam Punk lampa ger verkligen sken av att personlighet med dess söta design. Att gåvan kommer charma på ett positivt sätt kan vi alla skriva under på. Att Steampunk lampa skänker glädje är det lätt att förstå.

Glödlampan är själva huvudet på en vacker Steampunk lampa. Likt en liten robot så lyser lampan upp på ett mäkta imponerade sätt. En mysig belysning som gör sig lika bra hemma i vardagsrummet som på kontoret. En sak är säker, din present i form av Steampunk lampa kommer sticka ut från övriga födelsedagspresenter, julklappar eller när än gåvan ges. Karaktär, unik inredning och hög överraskningsfaktor är tre faktor till varför Steam punk lampor är en strålande present.