Vinställ i trä för 8 flaskor
Vin present - Vinställ i mangoträ - Presenttips & julklappstips

Vacker present till vinfantast

Att ge ett vinställ för 8 flaskor i mangoträ som present är en finfin idé, både till vinälskare och inredningsentusiaster. Presenten kombinerar praktiskt förvaring med estetiskt tilltalande design samt visar på omtanke för mottagarens intressen och smak.

Vinstället rymmer som sagt 8 flaskor och är gjort i mangoträ. Med plats för åtta flaskor kan mottagaren enkelt organisera sin vinsamling och göra det lättare att hitta rätt flaska vid rätt tillfälle. Mangoträ är ett hållbart och miljövänligt material och därför kan du känna dig nöjd över att ge en gåva som bidrar till en mer hållbar livsstil.

Vinställ kan mycket väl vara en attraktiv inredningsdetalj, vilket är fallet här! Mangoträ är känt för sina vackra ådringar och varma färger. Det gör vinstället till en blickfångare i hemmet. Mottagaren kan placera det i köket, vardagsrummet eller i sin ”vinhörna” för att skapa en inbjudande atmosfär.

Din present kan också fungera som en påminnelse om vinets positiva egenskaper. Många studier har visat att måttlig konsumtion av vin, särskilt rött vin, kan ha hälsofördelar. Vin innehåller antioxidanter som kan skydda hjärtat och minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, så länge det konsumeras med måtta!

Spana in alla våra tips på vin julklappar och smarta vintillbehör till någon som älskar drycken.

Vinställ i mangoträ är bra som;

Billiga presenter – En bra pryl behöver inte kosta så värst mycket. Detta vackra vinställ kostar endast 300 kr och visst känns det som att vi får mycket för pengarna?

Mors dag present – Vet du att mamma har många vinflaskor men dåligt med plats att förvara alla flaskor på? Bingo, då har du present hittat en klockren morsdagspresent till henne! Fundera om det är läge att även klippa till på en vinflaska som kan bli första flaskan i nya stället

Inflyttningspresent – Att fira den nya lägenheten, huset, sommarstugan eller annat boende med att skåla i vin är vanligt. Eftersom designen är så stilren så kommer din gåva vara lätt att matcha in med hemmet övriga inredningsföremål.