Stora gosedjur - gigantisk enhörning

Stor present till enhörningsfantast

Letar du efter en stort enhörning gosedjur för att ge bort som present? Dessa söta enhörning mäter hela 85 x 70 cm och kommer garanterat gå raka vägen upp på tronen över alla andra gosedjur! Presentguiden älskar stora gosedjur och har letar reda på några träffsäkra presenter inom området. Se gärna guiden för att ta del av alla presenttips.

Stor enhörning gosedjur är bra som;

Present till barn – Enhörningar står extra högt i kurs hos alla små barn som gärna vill fantisera bort till en magisk plats där enhörningar är en naturlig del av tillvaron.

Present till 7 åring – Står födelsedagspresent eller julklapp till 7 åringen på inköpsschemat? Ett gigantiskt gosedjur kommer göra succé och sticka ut från övriga presenter!

Julklappstips – Mjukisdjur av alla dess slag är såklart som allra mest eftertraktade veckorna innan jul.

Stor sittande enhörning gosedjur

Stor sittande enhörning

Kändes ovanstående tips på enhörning gosedjur lite väl stor? Då finns det gott om andra valmöjligheter! En fantasifull och söt rosa enhörning som mäter 40 cm är ganska stor den med, inte sant! Gosedjuret kommer från mycket omtycka Teddykompaniet och är hela CE godkänd. Det vill säga giftfri och flamsäker. Gåvan går alltså utmärkt att ge till småbarn.

Alla gosedjur enhörningar

Stor samling av enhörning gosedjur

Det är inget snack om att enhörning är populära som gosedjur! Därför finns det också ett väldigt bra utbud av dessa fantasifulla djur hos en rad e-handlare. Gåvorna kostar från 100 kronor upp till 500 kronor. Kolla in butikstipsen nedan som är ett ställe som har över 20 olika gosedjur inom kategorin enhörningar.