Värmesulor med fjärrkontroll - Presenter

Bra present till kalla fötter

Usch och fy för att frysa om fötterna, eller hur? Söker du efter riktigt träffsäkra presenter till personen som brukar ha kalla fötter? Då är det dessa värmesulor som gäller! Sulorna klipps enkelt till så de passar skorna perfekt. Värmen justeras sedan med den lilla smarta fjärrkontrollen. Det går knappt att sätta pris på varm fötter men denna present kostar runt 1000 kronor. Helt klart värt pengarna en kall vinterdag säger vi!

Värmesulor med fjärrkontroll är passande som;

Alla hjärtans dag present – När vi är i mitten av februari så kan termometern visa ganska många minusgrader. Då är det fint att ge din älskade flickvän eller pojkvän en kärleksgåva som gör personens fötter varmare.

Present till flickvän – Brukar hon säga att fötterna bli iskalla så kommer alla presenter som motverkar frusna fötter värma henne rejält. Både sett till fötterna och hjärtat, i och med att du skaffat en så klockren present till flickvän. Perfekt julklappen tro?

Julklappstips – Många tycker att cirka en tusenlapp är alldeles lagom när det kommer till julklappar. Därför är ett par underbara värmesulor med fjärrkontroll en utmärkt julklapp till alla som gillar att vara ute i kylan!