Present för bättre geografikunskaper

Söker du efter bra presenter till personen som älskar at utforska världen? Då kommer en av alla skrapkartor bli en uppskattad present! Kartorna går under det engelska namnet Scratch Maps och finns som världskartor samt en rad andra varianter. Likt namnet avslöjar så kan vi se på Scratch Maps som en stor trisslott. Ja fast utan vinsten då men personen som skrapar kartan vinner dock en hel del ny kunskap!

Scratch Maps är presenten som gör att resor från förr kan minnas. Kartan ger även utlopp för att fantisera iväg till fjärran länder som en dag kommer att upplevas på plats. Världens är stor och består av många länder. Scratch Maps kommer säkert leverera ny kunskap på länder som vi knappt har hört talas om tidigare.

Här nedan har vi samlat ihop några träffsäkra tips på Scratch Maps presenter. Väljer du en världskarta eller någon annan skrapkarta?

Presenttips på skrapkarta – juni 2024

Handla Scratch Map på nätet – Bästa butikerna med skrapkartor

Kändes inget av tipsen på Scratch Map ovan helt bra? Bara lugn, det finns många andra kartor som skrapas! Här nedan har vi listat några av de butiker som har ett gediget utbud av skrapkartor på världskartan och inom flera andra teman. Vilka butiker besöker du idag?

Skrapkartor

10 bra Scratch Maps i lager i skrivande stund. En bra e-handlare att börja sin jakt efter skrapkartor hos med andra ord.

Scratch Maps – Rolig present till alla

En vanlig missuppfattning är att Scratch Maps endast är en present för barn. Det tycker presentguiden är helt fel, Scratch Maps är kartor du kan ge till vem som helst! Alla skulle säkert behöva fräscha upp sina geografi-skills, eller vad tror du? Ytterst få kan pricka in världens alla länder så att säga.

Känner du inte för just en skrap världskarta så välj en affisch på mat, sex eller dryck. Dessa är endast några exempel på olika Scratch Maps som finns att skaffa på nätet.

Letar du efter skrapkartor för att ge bort som julklapp? Då är ett stående tips att inte skjuta upp inköpet! Till jul är det nämligen mera populärt än någon annan gång under året att söka efter Scratch Maps. Flera populära kart-varianter riskerar att sälja slut många veckor innan julafton så var med fördel ute i god tid.

Tipsa dina vänner om skrapkartor av alla dess slag

Uppdaterades 6 mars, 2024