Personlig present – Hitta snusdosor med gravyr

Det råder inga tvivel att snusdosa med gravyr är en populär present. Att uppmuntra snusande kanske inte är det bästa, men ska det trots allt snusas så görs det bäst med stil! En graverad snusdosa kommer garanterat bli en uppskattad present hos alla som snusar. Som tur är finns det en rad olika designer, färger och prisklasser på gravyr snusdosor så det är lätt att hitta en gåva som känns passande till just den man eller kvinna du ska ge snusdosan.

När är det populärast att ge bort graverad snusdosa då? Utan tvekan som julklapp! Sökningarna efter graverade snusdosor skjuter i höjden när vi kliver in i december månad. Det kan bara innebära att personlig snusdosa med gravyr står på väldigt många önskelistor över julklappar. Om du ska ge bort snusdosan som julklapp så tipsar presentguiden om att beställa produkten i god tid. Allt som ska personifieras kommer dessutom kräva aning längre leveranstid än många andra julklappar. En ökat efterfråga under en begränsad tid gör även att risken att många populära snusdosor med gravyr riskerar att ta slut.

Vem kommer du ge bort snusdosa med gravyr till denna gång?

Handla snusdosa med gravyr – Rekommenderade butiker

För att hitta bästa snusdosa med gravyr så kan vi varmt rekommendera nedanstående butiker. Med ett gott rykte, billiga priser och snabba leveranser så kommer du bli mycket nöjd med de personliga presenter du beställer från e-handlarna. Vart köper du din personliga snusdosa med gravyr?

Snusdosa med gravyr - Presenttips & julklappstips

Totalt 11 snusdosor som alla kan beställas med eget val av gravyr. Friserna går från 400 kronor för de billigaste snusdosorna upp till hela 5000 kronor för den mest exklusiva snusdosa med gravyr. Beroende på hur många rader text du önskar få graverat så kan det bli en liten merkostnad. Vilken snusdosa tycker du är snyggast?

Direkt till butikens alla snusdosor med gravyr
Hitta snusdosa med gravyr - Sveriges största guide till bra presenter

Välj bland 18 olika designar av snusdosa med gravyr. Samtliga snusdosor kostar 400 kronor och då ingår gravyren. Bra julklapp eller present till alla som snusar, inte sant?

Direkt till butikens alla snusdosor med gravyr
Direkt till butikens alla snusdosor med gravyr

Kombinera med andra presenter – Till snusdosan med gravyr

Känns endast en liten snusdosa med gravyr som en för billig present? Som tur är finns det gott om presenter som passar utmärkt att ge tillsammans med personliga snusdosor!

Är det födelsedagspresent eller julklapp till livsnjutare du ska fixa? Står snus och whisky högt i kurs så är ena kategorin redan fixat. Se guiden för att hitta whisky presenter där mängder av whiskyglas med gravyr, whiskystenar och andra gåvor som är relaterade till drycken finns.

Att ta en snus och lägga sig i badet är för många själva definitionen av att njuta maximalt. Har inte personen som ska få snusdosa med gravyr någonstans att bada än så är det hög tid att skaffa en badbalja för vuxna eller uppblåsbart badkar! Får att göra det enkelt för dig att hitta badbaljor för vuxna och uppblåsbara badkar så har vi samlat alla tips inom området. För att bygga på din ”graverade-snusdosa-present” ytterligare så lägg gärna till en rolig badanka eller ett par broderade handdukar.

Hoppas alla presenttips gjorde dig klokare och att snusdosan med gravyr kommer bli en väldigt uppskattat present!

Tipsa gärna om guiden till graverande snusdosor

Uppdaterades 9 december, 2022