Hållbar present med tryck

Hade du tänkt ge bort en fin tygpåse med tryck som present eller julklapp? En bra idé efter tygpåsar är gåvan som gör att personen inte behöver köpa lika många plastkassar i mataffären! Tygkasse är också ett sätt att uttrycka sin personlighet. En slags accessoarer istället för väskan så att säga.

Alla presenter som kan återanvändas, vilket tygpåsar kan, är per automatik bra presenter till både henne & honom, barn som vuxna. Du har stora möjligheter att själv välja tryck på tygkassen. Se ut ett foto som sticker ut lite extra och med ett par knapptryck så kommer en helt unik tygkasse med tryck vara på väg hem med posten.

Känner du inte för att använda egna bilder för trycket på tygkassen? Då finns det mängder av färdiga tryck att frossa bland. Även helt enfärgade tygkassar finns, om än tycker presentguiden denna sortens tygkassar är aningen tråkiga presenter att ge bort.

Kolla in tipsen på bra tygpåsar nedan. Om ingen av dem känns helt hundra så besök butikerna som rekommenderas. Alla har väldigt snabba leveranser av tygpåsar och billiga priser.

Vem får en tygpåse med tryck av dig denna gång?

Presenttips på tygpåsar – juni 2024

Handla tygpåsar med tryck – Rekommenderade butiker att besöka

Kändes inget av presenttipsen på tygpåsar med tryck helt klockrent? Möjligheterna är stora och nedan ser ni några riktigt bra butiker som har tygpåsar redo att förvandlar till presenter. Jämför med fördel vilken butik som har de billigaste tygpåsarna just nu.

Därför är tygpåsar bra presenter

  1. Tygkassar/påsar med tryck är billiga presenter som alla har råd med. Ofta ligger priset för en unik tygpåse med eget val av tryck inte på mer än runt hundralappen. Vid speciellt tillfällen som julen är det tacksamt att kunna hålla nere på kostnaden per julklapp. Då passar tygpåsar bättre än någonsin!
  2. Tygpåsar är tänkt att användas väldigt många gånger och är oftast väldigt slitstarka. På sikt är det mening att den som använder tygkasse istället för plastkasse kommer spara både pengar och på miljön.
  3. Väljer du eget tryck på kassen så bli gåvan helt unik. Presentguiden älskar personliga presenter och det är lätt att gilla allt som är speciellt framtaget för endast en person. Tygpåsar med tryck är således billiga presenter som nästan alltid kommer göra succé som gåva!

Tipsa dina vänner om tygpåsar som passar utmärkt att ge bort som present eller julklapp

Uppdaterades 10 maj, 2024