Tyngdfilt

Presenter med tyngd och hög mysfaktor

Funderar på att ge bort en tyngdfilt som present eller julklapp? En bra idé eftersom dessa filtar kommer kunna ta mysfaktorn till nästa nivå! Tyngdtäcken har du säkert koll på, och faktum är att filtarna med tyngd bygger på precis samma koncept.

Trycket som filten kommer ge över kroppen kan likställas med en öm kram. Vem gillar inte att bli kramad så att säga? Tyngdfilt är även ett utmärkt substitut till täckena och ofta även ett billigare val av present. Filtar i sig är oerhört populärt att ge bort, inte minst i juletider som julklapp. Är det julklappar du söker efter men känner att personen redan har mängder av filtar och plädar av alla dess slag? Då är en mysig tyngdfilt någon spännande. Spänning infinner sig redan när den lyckliga mottagaren får sitt paket i handen och upptäcker att det väger rätt så många kilo. Exakt hur många kilo tyngdfilt väger är olika på modell men vanligtvis runt 7 kilo.

Presentguiden har plockat ut några träffsäkra och beprövade tyngdfiltar som vi anser är bäst. Hoppas du känner att någon av filtarna nedan kommer bli den där perfekta gåvan. Lycka till i presentjakten och varmt välkomna hit!

Presenttips på tyngdfilt – februari 2023

Filtar som ger ett lätt tryck

Varför är tyngdfiltar så populära tro? Därför att filtens tryck kan göra det lättare att komma ner i varv efter en hektisk dag. Det är lätt att anta att majoriteten av oss använder filtar i tv-soffan när dagen ska rundas av, eller vad säger du? Därför är alla presenter som gör denna mysiga stund på kvällen ännu bekvämare helt klart bra presenter! Som sagt, filtar är väldigt uppskattad att både få i present samt att ge bort.

Tyngdfilt kommer bli en bra introduktion i vad några extra kilon kan ge. Om konceptet med att vila med ett lätt tryck över kroppen uppskattas så blir nästa steg att skaffa ett bra tyngdtäcke. Som sagt är produkterna nära besläktade och givetvis går det hur bra som helst att använda tyngdfilten som täcke, och tvärsom.

Filten passar väldigt bra att ge till alla de som har svårt att komma ner i varv. Allt som gör ett försök för en mer harmonisk stund kommer uppfattas som en omtänksam present från din sida. Sen kan du bara hålla tummarna för att tyngdfilten du ger bort kommer ha den positiva inverkan vi alla hoppas filten ska ha.

Om det är din pojkvän eller flickvän som ska få sig en annorlunda present så kan vi verkligen rekommendera tyngdfilt. Då kan även du låna filten, eller så myser ni under tyngdfilten tillsammans.

Sprid gärna information om tyngdfilt som present & julklapp

Uppdaterades 17 december, 2022