Presenttips på modellkit – För barn & vuxna

Byggsatsar är oerhört omtyckta presenter som bjuder på många roliga timmar. Att bygga ihop sitt modellkit är en process som barn såväl som vuxna garanterat kommer gilla! Som tur är finns det många bra byggsatser att välja på. Bilar, båtar, flygplan och tåg är bland de vanligaste byggsatserna, men det är lätt att hitta en träffsäker present som prickar rätt i personens intresse.

Julen är som alla vet årets mest intensiva period för gåvor. Då överöser vi varandra med julklappar, och byggsatser står högt upp på många önskelistor på vilka julklappar vi helst av allt vill se i paketen under granen.

Presentguiden har plockat ut ett gäng byggsatser som vi tycker är perfekt att ge som present. Känns inget av tipsen helt hundra så finns det hundratals andra byggsatser hos de e-handlare som det tipsas om längre ner på sidan.

Vem kommer du ge bort byggsats till denna gång?

Topplistan på byggsatser att ge som presenter

Här börjar jakten efter byggsats att ge som present eller julklapp. Upptäck vilka modeller som är extra inne just nu genom att scrolla igenom våra aktuella presenttips på bra byggsatser som sticker ut från mängden.

2023-12-01T11:51:20+00:00

Kulbana

En kul kulbana är helt klart en rolig julklapp till barn från 6 år och uppåt. Bygg ihop banan med totalt 151 delar. Få i lager så slå till idag redan.

Kod för 10% extra rabatt: presentguiden10

2023-11-11T16:51:09+00:00

LEGO

Allt från Lego Duplo till för dom minst barnen till Lego Technic för svårare byggsatser. En sak är säker, Lego är ett säkert val av present eller julklapp!

Handla byggsats på nätet – Bästa butikerna just nu

Presentguidens mål är alltid att göra det lätt som möjligt för alla besökare att hitta bra presenter. Därför tipsar vi om omtyckta butiker i de flesta kategorier. Nedan är butikerna som är bäst på byggsatser. Alla är väl värda ett besök i jakten efter den bästa byggsatsen att överraska med som present.

Byggsats - Stort utbud av byggsatser för vuxna och barn på nätet

Med över 200 coola, svåra, lätta och annorlunda byggsatser så vill du inte missa denna e-handlare för att hitta bästa byggsatsen att ge som present eller julklapp. Billiga priser dessutom!

Byggsats barn

Väldigt många byggsatser till barn, av varierande svårighetsgrad. Allt från billiga byggsatser för under 100 kr upp till mer komplexa utmaningar runt 2000 kr. Helt klart ett ställe du vill kolla in i jakten efter födelsedagspresenter & julklappar till barn!

Då passar byggsats bra som present

Letar du efter bra presenter till personen som gillar pussel och liknande utmaningar. Då kommer en byggsats säkert bli gåvan som gör succé! Uppskattas små uppdrag så kommer timmarna det tar att bygga ihop modellkitet bli en höjare. Ja eller stora uppdrag för den delen eftersom många byggsatser för vuxna minst sagt kräver uthållighet i flera dagar.

Modellsatser är ett alternativ att ge som julklapp, födelsedagspresent eller vid annat presenttillfälle istället för pussel presenter. Känner du att du gett tillräckligt många pussel så kolla närmare på butikerna som harm ånga roliga, lätta och svåra byggsatser istället.

Sprid gärna tipsen på bra byggsatser att ge som present

Uppdaterades 26 mars, 2024