Presenter & julklappar till 7-åring – Tips för kille & tjej

Vilka är bästa presenterna att ge till barnen som blir 7 år? Eftersom 7-åringar är nyfikna så lärorika leksaker ett väldigt bra val av present till killen/tjejen. Att utveckla nya färdigheter medans de har roligt är ett vinnande koncept. För att hitta en bra 7 års present så kommer presentguidens utvalda presenttips inom kategorin hjälpa till. 7 års födelsedagspresent eller julklapp ska alltid vara lekfull. Att ge nödvändiga presenter som behövs i vardagen är inte fel, så länge de kombineras med roliga prylar som ger utlopp för kreativitet och lek.

Vilka av tipsen på presenter till 7 åring känns extra aktuella att klippa till på? För flera presenttips se sidan present till barn där vi samlar de bästa gåvorna till pojkar och flickor i alla åldrar. Lycka till i presentjakten till barnet som fyller 7 år.

  • OBS: Presentguiden har valt ut över 140 stycken tips på på bra presenter & julklappar till 7 åring. Ladda gärna flera presenttips/julklappstips för att maximera era möjligheter att hitta bästa 7 års present!

Shoppa gåvorna till 7 åringarna

Hittade du ingen passande 7 års present bland alla presenttips och julklappstips ovan? Jakten efter en bra 7 års gåva går vidare genom att surfa in till några av de bästa e-handlare! Samtliga butikstips har ett gediget utbud av prylar som säkert kommer bli en uppskattat julklapp eller present hos 7-åringar.

Står kortspel högt i kurs hos er 7-åring? Skaffa en personlig kortlek där du har valt ut vilka bilder som ska pryda korten. Billig & rolig 7 års present!

Butikens alla kortlekar med foto
7 års pussel - Present till 7 åringar

Pussel är roligt och kommer underhålla er 7-åring ett bra tag. Kolla in mästaren på barnpussel för att hitta träffsäkra 7 års presenter & julklappar!

Butikens alla barnpussel

OBS: Du som besökare på presentguiden får 10% exklusiv rabatt, passa på att köpa present & julklapp idag!

Använd kod: presentguiden10

Butikens presenter till barn
Butikens presenter till barn
Butikens presenter till barn
Butikens presenter till barn
Butikens presenter till barn
Butikens presenter till barn
Butikens presenter till barn

Letar du efter en lyxig 7 års present för strax över 1000 kronor? Kolla in e-handlarens kvalitetsklockor för barn & ungdomar! Det är hög tid att 7-åringen får bra koll på tiden, och lär sig passa mattider och så vidare.

Butikens presenter till barn

OBS: Just nu kan du lägga till två klockarmband (värde 498 kronor) i kassan utan extra kostnad. Passa på att skaffa barnklocka idag medans rabatten fortfarande gäller!

Använd kod: 2FRIAKLOCKARMBAND

7 års julklapp – Julklappstips till 7 åringar

Årets i särklass största presenttillfälle är såklart alla julklappar på julafton. Är du ute efter en bra 7 år julklapp så har du hittat rätt! Alla tips på denna sida är lika mycket julklappstips som något annat. För att du ska få ännu bättre möjligheter att hitta den där perfekta julklappen till 7-åring så vill vi ge förslag på ett gäng omtyckta julklappskategorier.

Fotopussel – Rolig 7 års julklapp

Fråga killar & tjejer som är runt 7 års vad dom tycker om att lägga pussel. Svaren kommer förmodligen bli av övervägande positiv karaktär! Därför är pussel med egen bild en bra 7 års julklapp. Pussel är också effektivt som tidsfördriv, vilket kan behövas under julledigheten. Känn efter hur pass roligt ni tror att er 7-åring tycker pussel är och välj svårighetsgrad därefter.

Fotopussel är för övriga en väldigt populär julklapp överlag. Ett tips är att lägga en stor beställning på flera fotopussel på en och samma gång. På så sätt slipper du flera fraktavgifter och kan lindra julklappsstressen en aning.

Muggar & skålar – Billig 7 års julklapp

Vilket barn vill inte ha sin egna unika mugg att dricka ur? Eller skål att äta från för den delen? Presentguiden har valt ut många träffsäkra julklappstips på muggar & skålar som passar utmärkt som julklapp till 7-åringar. En stående favorit är porslinet som visar känslor från varumärket Tassen.

Barn älskar att öppna julklappar och då gäller det att dom får många julklappar. Därför är det alltid smart att välja produkter till billiga priser. Surfa in till sidan där vi samlar alla billiga julklappar & presenter för att upptäcka vilka gåvor som gäller just nu.

Hoppas tipsen gjort dig klockare vilka 7 års julklappar du ska ge bort i år!

Dela gärna 7 års presenter till killar & tjejer!

Uppdaterades 13 september, 2022