Digitalt presentkort online - Personlig barnbok

Bra sista minuten present till småbarnsföräldrar

Är du ute i present i sista sekunden till småttingar? Istället för att komma tomhänt till dopet, födelsedagen eller första gången du ska hälsa på bebisen så ta med ett värdebevis på personliga barnböcker. Föräldrarna får sedan känna av när det är idé att nyttja det digitala presentkortet som håller hela 3 år från inköpsdatum. Det finns med andra ord gott om tid att beställa personliga barnböcker på!

Digitalt presentkort på personliga barnböcker är passande som;

Doppresent – Många tycker det är oerhört svår att hitta på en bra doppresent. Gör det enkel för dig och välj detta presentkort online och gåvan är fixad!

Presenttips nyblivna föräldrar – Som vi varit inne på så gäller presentkortet 3 år så inom den tiden skulle det garanterat passa bra med en spännande barnbok där barnet själv spelar huvudperson.

Julklappstips – Om det känns att barnet redan har allt och du inte har tid att vänta på boken så är värdebeviset ett bra alternativ. Under julen så överöses många barn med allt för många julklappar, inte sant? Då kan presentkort som kommer utnyttjas vid ett senare tillfälle passa utmärkt som julklapp.