Gigantisk gratulationskort - Bästa sätter att önska grattis!
Gigantisk gratulationskort alla hjärtans dag

Bästa sättet att önska grattis

Vill du säga grattis i storartat stil? Då är det ett stort, minst sagt, gratulationskort med imponerande måtten 420×594 mm du ska skaffa! Kortet väger hela 300 gram och är därmed gjort av extra tjockt papper. Eftersom kortet är dubbelvikt har du två stora sidor att skriva dina personliga gratulationer på. Bättre sätt att önska grattis finns knappt. Inte om du önskar vara väldigt tydlig och inte skicka ett kort som faller bort i mängden det vill säga.

Kortet finns med 10 olika motiv. Alltså passar det till många olika tillfällen som exempelvis till alla hjärtans dag eller för förlovningen.

Gigantisk gratulationskort är bra som;

Födelsedagspresent – Hade du tänk ge bort en upplevelsepresent till personen som fyller år? Skriv vilken upplevelse du klippt till på och överraska genom att räcka över detta maffiga gratulationskort!

Studenten – Förvissa dig om att killen eller tjejen som går ut skolan aldrig kommer glömma bort att du gratulerade större än någon annan.

Present till körkortet – Vet du att det varit kämpigt att ta körkort? Skriv några väl valda rader och gratulera till den nytagna frihetskänslan.