Kompis vetevärmare - Present till barn - Presenttips

Mysig present till barn

Är du på jakt efter bra presenter till barn som ännu inte äger någon vetekudde? Då är det vetevärmaren Kompis som kommer bli den optimala första vetekudden! Som du ser på bilden så finns denna supersöta vetekudde i 6 olika djur: Gris, räv, tvättbjörn, mus, räv eller nalle. Ett tips är att välja det djur som har barnets favoritfärg. Träffsäker, mysig och söt present som kommer bli oerhört uppskattad av såväl små pojkar som flickor.

Upptäck bästa vetevärmare att ge till just den personen som ska få din present genom att besöka våran stora guide till alla bra vetekuddar.

Kompis vetevärmare är bra som;

Födelsedagspresent – När är barnet tillräckligt gammalt för att använda en vetekudde? Svår fråga som föräldrarna förhoppningsvis har ett bra svar på. Personligen så kan vi tycka det är lagom att ge en sådan här Kompis vetevärmare till 5-åringar och uppåt i åldrarna.

Julklappar – Likt namnet avslöjar så ger din julklapp värme, vilket är mer än välkommet till kalla vintern som väntar efter julen.

Krya på dig present – Är barnet hemma och är sjuk så passar det ypperligt att skicka en present som piggar upp. Går bra att skicka som ett presentbud direkt.