Skärmflygning - Upplevelsepresenter

Svävande upplevelsepresent som måste upplevas

Letar du efter den där coola upplevelsepresenten som kommer bjuda på ett oförglömligt ögonblick? Då är det den högtflygande, eller snarare svävande, upplevelsen skärmflygning du ska ge bort! Flygtiden varier beroende på vilken orts som väljs. Givetvis är detta ingen upplevelsepresent som kan göras helt själv utan flygturen delas med en erfaren instruktör.

Finns inte skärmflygning på en ort nära er? Kolla in alla andra presenttips på flyg-upplevelsepresenter som exempelvis flygtunnel eller helikopter.

Skärmflygning är bra som;

Pensionspresent – Ge bort en present som kommer ge livet som pensionär en minst sagt flygande start. Nu är det hög tid att uppleva sådant som alltid finns i tankarna!

Födelsedagspresent – Denna upplevelsepresent är för alla åldrar men visst känns födelsedagspresenten extra passande till de som fyller 30, 40 eller 50 år? Speciella dagar kräver speciella presenter så att säga.

Studentpresent – Samtliga presenter som innebär en tur i luften tycker presentguiden är bra studentpresenter till både kille och tjej. Efter många år i skolan så sitter en nervkittlande upplevelsepresent som handen i handsken.