Vackert sätt att ge bort en vinflaska - Tips på hur vin kan ges bort på bästa sätt
Vinväska - Presenttips vin - Presenter till vinfantast

Ge bort vinflaskan på ett vackert sätt

Ska du ge bort en flaska dyrt vin till ett speciellt tillfälle? Då ska du även skaffa en vacker vinflaska att stoppa ner flaskan i! Vin är kanske en av de vanligaste presenterna. Dock så känns det som de flesta ger bort vinet på helt fel sätt, utan en enda presentförpackning. Tänk på att det är helheten av alla små detaljer som avgör hur bra din present kommer att uppfattas. Därför kan vi varmt rekommendera denna vinväska som kommer få upp helheten rejält.

Vinväskan är inte bara fin för att överräcka flaskan. Den kan även användas på bordet och går bra att servera vinet ifrån.

Vinväska i Vintage läder är bra som;

Födelsedagspresent – Om du ska ge 30, 40 eller 50 åringen en exklusiv flaska vin som födelsedagspresent så känns tillbehöret som klipp och skuret. Speciella dagar som jämna födelsedagar kräver det lilla extra, som du precis hittat här.

Bröllopspresent – Att ge bort den där svindyra vinflaskan som bröllopspresent till brudparet smekmånad är väldigt vanligt. Åter igen, ge absolut inte flaskan helt upp och ner utan lägg tid på en vacker presentförpackning.

Present till flickvän – Imponera rejält på din flickvän nästa gång du köpt ett exklusivt vin till er två. Om flickvännen känner du lagt ner din tid och själ på att fixa henne en vacker present så kommer med gåvan med största sannolikhet bli ihågkommen för en väldigt lång tid framöver.