whiskystenar med gravyr - Personlig whisky present

Personlig whisky present

Att lägga ner ett par isbitar i whiskyn är ett vanligt sätt för att hålla den kyld. Isbitarna smälter dock snabbt, och späder ut drycken. Därför väljer många så kallade whiskystenar för att kyla. De finns i diverse olika utformningar, men vi tycker vi hittat den absolut snyggaste setet att ge i present till personen som älskar whisky! Fyra stenar som kan bli personligt graverade enligt ditt tycke. För varje gravyr tillkommer en kostnad på 50 kr. Om du vill så kan du välja att behålla tre whiskystenar blanka och endast gravera en.

Whiskystenar kommer uppskattas som;

Present till pappa – Har du en far som gärna tar sig en whisky ibland? Då kommer han bli väldigt glad av att kunna kyla sitt glas med en whiskysten med texten världens bästa pappa graverat!

40 & 50 års present – Dessa födelsedagspresenter brukar innehålla många flaskor whisky. Var den som sticker ut och ge något som förhöjer känslan när whiskyn dricks.

Present till morfar & farfar – Förstå deras glädje och stolthet när barnbarnet, det vill säga du, har överraskat med personliga whiskystenar.

Eller skaffa whiskystenar utan gravyr