Tips på gåvor till den som är guld värd

Har du någon i ditt liv som glittrar lite extra? Kanske någon som är så fantastisk att du tänker: ’Om jag bara kunde ge dem en klump guld!’? Nåväl, kanske inte en riktig klump guld (för vem har plats för det i vardagsrummet?), men varför inte visa din uppskattning med en guldig present?

Nu pratar vi inte om att du ska rusa till närmaste gruva med en hacka i handen. Nej, det finns enklare sätt att visa någon att de är guld värd för dig. Vad sägs om en elegant guldpläterad nyckelring? Perfekt för den vän som alltid tappar bort sina nycklar och behöver lite extra bling för att hålla reda på dem. Eller kanske en guldinramad spegel, så att de kan se sin gyllene personlighet reflekteras varje dag?

För den mer äventyrliga, varför inte en guldglittrande kaffemugg? För inget säger ’god morgon’ som att dricka sitt morgonkaffe med en touch av lyx.

Vårt bästa guld presenttips är helt klart guldrosen som beställs med eget val av gravyr. Snacka om att förtydliga att den lyckliga mottagaren verkligen är värd något fint. Denna guldiga sak passar givetvis hur bra som helst att ge som julklapp till pojkvän eller vem din partner än må vara. Även dagar som alla hjärtans dag, mors dag och årsdagar är guld-gåvor extra eftertraktade. Se sidan guldros där vi guidar dig till de bästa guldförklädda rosorna just nu.

Så nästa gång du funderar över hur du kan visa någon att de är ovärderliga, kom ihåg, allt som glittrar är inte guld… men det kan definitivt vara en present värdig för någon som är guld värd!