Head Spa - Upplevelsepresent
Head spa - Julklapp till henne
Head spa - Presdent till fru

Present som främjar hårbottenhälsan

En behandling som erbjuder total avkoppling och lyx, Head Spa är en fantastisk present för någon som behöver skämmas bort och få ny energi. Denna behandling, som har sitt ursprung i Japan, har nu tagit Europa och Sverige med storm, och det är lätt att förstå varför. Det är inte bara en hår- och hårbottenbehandling, utan en helhetsupplevelse som varvas med avslappnande massage för ansikte, nacke och axlar.

Behandlingen börjar med en konsultation och en noggrann analys av hårbotten med hjälp av en speciell kamera. Detta görs för att kunna skräddarsy behandlingen efter individuella behov och förutsättningar. Därefter följer ett ångbad för håret, samtidigt som du får en härlig ansiktsmassage och en återfuktande ansiktsmask. Denna kombination är utformad för att ge både håret och huden maximal vård och lyster.

En av höjdpunkterna i behandlingen är den unika huvudmassagen som utförs med asiatiska verktyg, som till exempel tsuge-trä. Denna massage förbättrar cirkulationen och näringsupptaget i hårbotten, vilket främjar både hårhälsan och avslappningen. Premiumprodukter från K18 och naturliga håroljor används för att ge bästa möjliga resultat.

För att göra upplevelsen komplett ingår även en avkopplande nack- och axelmassage med lugnande massageolja. Behandlingen avslutas med att håret torkas och stylas, och du får njuta av en kopp te i loungen för att verkligen kunna varva ner och njuta av eftereffekterna.

Head Spa ger inte bara fysisk vård utan även en mental paus från vardagens stress och press. Tänk dig att få ge någon möjligheten att uppleva denna lyxiga behandling – det är verkligen en gåva som skänker glädje och välbefinnande!

Head Spa är extra populärt som;

  • Present till fru – Tips med lyx i fokus: Ge din fru en stund av total avkoppling och lyx med en Head Spa-behandling. Föreställ dig hennes glädje när hon får en avkopplande hårbottenbehandling som förbättrar hårhälsan och ger en känsla av välbefinnande. Behandlingen inkluderar en konsultation, en hårbottenanalys med specialkamera och ett ångbad för håret. Dessutom ingår en härlig ansiktsmassage och en återfuktande ansiktsmask. Allt avslutas med en skön nack- och axelmassage, följt av en kopp te i en lugn lounge. Kan du tänka dig något bättre än att skämma bort din älskade med en lyxig stund bara för henne?

  • Julklapp till henne – Julklappstips 2024 för njutning och välbefinnande: En Head Spa-behandling är den ultimata julklappen för henne som uppskattar både njutning och välbefinnande. Från det ögonblick hon kliver in i spa-miljön, kommer hon att uppleva en känsla av ro och lyx. Behandlingen börjar med en personlig konsultation och en hårbottenanalys för att skräddarsy upplevelsen efter hennes behov. Därefter väntar ett ångbad för håret, en avkopplande ansiktsmassage och en återfuktande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en underbar huvud-, nack- och axelmassage, följt av en stunds vila med en kopp te. Skulle inte detta vara den perfekta julklappen som sprider glädje och välmående? Presentguiden är så oerhört stolta över alla våra proffsiga julklappstips. Var och en av julklapparna har valts ut helt manuellt eftersom vi känt produkten, eller upplevelsen, gör sig extra bra att ge bort som julklapp!

  • Upplevelsepresent – Annorlunda upplevelse: Som upplevelsepresent är en Head Spa-behandling oslagbar. Detta är inte bara en behandling utan en resa in i total avslappning och lyx. Behandlingen inkluderar en konsultation och hårbottenanalys med en specialkamera, följt av ett ångbad för håret och en avkopplande ansiktsmassage med en återfuktande mask. Den unika huvudmassagen med asiatiska verktyg förbättrar cirkulationen och näringsupptaget i håret. Allt detta avslutas med en skön nack- och axelmassage och en stunds vila med en kopp te i en rofylld lounge. En perfekt present för någon som verkligen förtjänar att skämmas bort. Har du funderat på att ge en present som skapar minnen för livet?