Kalender - Planeringskalender 2023
Kalender - Present till anställd och till chefer

Present för prickfri planering

Har du någonsin upplevt den lättnad som kommer när du får en klar överblick över din tid? Då är du inte ensam, och just därför är en kalenderplanerare för 2024 den perfekta presenten att ge bort. Ja, det kanske låter som en enkel gåva, men dess värde är enormt. Låt mig berätta varför.

För det första, i en tid då allt är digitaliserat, blir det allt mer charmigt och konkret att skriva ner sina planer. Det är något nästan terapeutiskt med att fysiskt skriva ner sina möten, deadlines och kommande festligheter. Det hjälper inte bara med organisationen, det gör också att du faktiskt stannar upp och reflekterar över vad du ska göra, vilket kan vara en ovärderlig paus i en hektisk vardag.

För det andra, att ha en kalenderplanerare är som att ha en liten personlig assistent i bokform. Den hjälper dig att hålla reda på möten och planer, vilket minimerar risken att du glömmer något viktigt. Och vem gillar inte idén om att ha livet lite mer under kontroll?

För det tredje, en kalender är ett fantastiskt verktyg för att hjälpa dig att balansera arbete och fritid. Genom att fysiskt se hur din tid fördelas, kan du göra medvetna val för att till exempel inte boka in dig på arbetsuppgifter under tider då du egentligen ville vara med familjen eller vännerna. Dessutom kan det vara extra tillfredsställande att korsa av dagar och uppgifter som har slutförts.. det blir ett tydligt tecken på att du har uppnått något.

Så, om du letar efter en gåva som är både praktisk och meningsfull, kan en kalenderplanerare för 2024 vara precis det du behöver. Det är en gåva som visar att du bryr dig om mottagarens tid och välbefinnande, en gåva som har potential att göra deras kommande år både mer organiserat och fokuserat. Och vem vet, det kan vara just det verktyg som hjälper dem att göra 2024 till sitt bästa år någonsin.

På tal om kalendrar. Du har väl inte missat våra stora guide för att hitta adventskalender på nätet va?

Kalender för 2024 passar bra att ge bort som;

Julklappstips – Som alla vet så är det endast en vecka kvar till det nya året. Därför passar det som allra bäst att ge bort en kalender för det stundande året som julklapp!

Julklapp till anställda – Kanske inte den roligaste julklappen att ge sina anställda men likaväl en bra grej. Vem vet dom kanske kommer bli ännu mer punktliga det kommande året?

Present till sambo – Känner du att hon eller han du bor tillsammans med är aning slarvig? Då fick du precis världens bästa chans att ge en gåva som förhoppningsvis råder bot på detta.