Present för dygnet runt golfande

För dig som älskar att spela golf och som har önskat att dagarna var längre för att hinna med några extra slag, har amerikanska NightSports den perfekta lösningen. De har designat högkvalitativa, ljusaktiverade golfbollar som inte bara gör det möjligt att spela tidigt på morgonen, men som även möjliggör en hel runda långt efter solnedgången. Med dessa innovativa golfbollar får du den sällsynta chansen att uppleva banan i ett helt annat ljus, bokstavligt talat.

För att aktivera bollens ljusfunktion behöver du bara tända en ficklampa eller använda mobilens ficklampa. Svep ljuskällan över bollens inbyggda cirkel så nära som möjligt, och vips, bollen tänds i sin första färg. För att byta färg är det bara att svepa ficklampan över cirkeln igen. Välj din favoritfärg och låt spelet börja!

En annan fördel är att dessa golfbollar lyser kontinuerligt tills du väljer att stänga av dem. Att släcka dem är enkelt: lys på dem flertalet gånger tills du har cirkulerat genom alla tillgängliga färger.

Ett litet men viktigt tips: För att maximera golfbollarnas livslängd bör de förvaras på en mörk plats. Detta förhindrar att den inbyggda lampan oavsiktligt aktiveras av dagsljus. Se till att bollen är avstängd innan du lägger den i förvaring.

Detta gör ljusaktiverade golfbollar till en utomordentlig present för den inbitna golfaren i ditt liv, en gåva som verkligen förlänger spelglädjen. Så varför inte ge en gåva som verkligen lyser upp mörkret?

Se alla tips på bra golf presenter & julklappar innan du bestämmer dig för dessa golfbollar eller någon helt annan golfpresent.

Lysande golfbollar är bra som;

Present till pappa – För pappan som älskar golf men alltid klagar på att det blir för mörkt för att spela så är NightSports lysande golfbollar den ultimata presenten. De låter honom njuta av sin passion från soluppgång till solnedgång och ännu längre, vilket gör varje golfrunda extra minnesvärd.

Julklapp till honom – Julen handlar om att sprida ljus och glädje, och vad kan vara bättre än att ge honom möjligheten att göra just det på golfbanan? Med ljusaktiverade golfbollar blir varje slag ett ljusnande minne, en unik och praktisk julklapp som han kommer att uppskatta.

Födelsedagspresent – Fira hans speciella dag med en present som är lika unik som han är. Lysande golfbollar ger en ny dimension till spelet och gör det möjligt för honom att uppleva golf på ett sätt han aldrig gjort förut. Det är en födelsedagspresent som han inte bara kommer att älska men också använda flitigt.