Beskrivning av presenttipset

Virtuell golf - Upplevelse presenter

Rolig golvupplevelse för upp till 3 personer

Står golf högt på topplistan så kommer garanterat en upplevelse present inom området slå högt! Här är det virtuell golv som gäller och monitorerna erbjuder hela 125 populära golfbanor. För många är det endast en dröm att få gå ut på exempelvis Pebble Beach Golf Club, i riktiga livet så att säga. Utmärkt present till alla som älskar golf!

Det fina med upplevelsen är att golfen erbjuds i väldigt många städer. I skrivande stund finns Virtuell golf på 17 orter varar Stockholm, Göteborg och Malmö. Flera städer tillkommer och just nu är Falun, Norrköping, Sälen och Sundsvall några av de kommande städerna som denna roliga upplevelsepresent kan spelas.

Virtuell golf är bra som;

Bröllopspresent till golfande paret – Klipp till på 3 timmars maximerad upplevelse som bröllopsparet kan se fram emot tillsammans. Rolig upplevelse-bröllopspresent som garanterat kommer gör bägge parter väldigt nöjda!

50 års present – Stämmer det att många 50 åringar börjar med golf? Vi vet inte men vi vet att upplevelsen kommer göra ett starkt intryck på både de som spelar golv regelbundet som till alla de kvinnor och män som gärna skulle vilja prova på att spela.

Roliga presenter – Det är inget snack om att de flesta upplevelser är väldigt roliga och kommer säkert resultera i ett minne för livet.

Alla hjärtans dag present sista minuten – Har du inte köpt någon alla hjärtans dag present till din älskling än? Som tur är levereras värdebeviset på upplevelsepresenter direkt till mejlen. Ta alla hjärtans dag och bestäm vilken dag ni ska åka iväg och spela golf och vilken bana ni önskar prova spela på då!

Skaffa presenten (upplevelse)

Just nu kan du skaffa upplevelsepresenten med 10% rabatt, passa på!

Använd kod: presentguiden