Magiska vattenpennor - Present till barn - Presenttips
Magic pen - Så fungerar magiska pennor
Magiska pennor - Julklapp till barn - Julklappstips

Vattenpennor för att göra konstverk på vattnet

Är du sugen på att ge bort Magic pens som present? En mycket bra idé, och här förklarar Presentguiden varför.

  1. Kreativitet & fantasi: Magiska vattenpennor främjar kreativitet och fantasi hos barnen som användes dem. Pennorna uppmuntrar till utforskande av konstnärliga uttryck och ger en rolig och innovativ plattform för att experimentera med färger och mönster.
  2. Återanvändbar och bra för miljön: Eftersom konstverken skapas på vatten så försvinner de när vattnet torkar eller ändras. Ni kan därmed skapa om och om igen, utan att slösa på dyrbart material. Det är också en miljövänlig present eftersom den minskar pappersförbrukningen och mängden avfall som skapas från traditionell konst. Hållbara presenter som är bra för miljön är extra aktuella i dessa tider.
  3. Giftfria gåvor som är säkra för barn: Magiska vattenpennor är oftast giftfria och säkra att använda för både barn och vuxna. Därför är Magic Pen ett utmärkt val av present för föräldrar som vill ge sina barn en kreativ och säker aktivitet.
  4. Avkopplande aktivitet: Att skapa konst på vatten med magiska pennor kan vara en avkopplande och terapeutisk upplevelse. Det hjälper användaren att fokusera på nuet och släppa stress och oro genom att engagera sig i en meditativ konstnärlig process.
  5. Passar alla åldrar: Magiska vattenpennor är en bra present för alla åldrar, eftersom de är enkla att använda och anpassade för olika skicklighetsnivåer. De kan vara en rolig aktivitet för hela familjen att delta i och uppskatta. Även fast Magic Pen ofta riktar sig till barn så är det ingen dum present till vuxna som älskar att släppa lös sin kreativitet.
  6. Kompakt present: Magic Pen är lätta att förvara och transportera, vilket gör dem perfekta för användning både hemma och på resan. De kan enkelt förpackas i en väska eller ryggsäck för kreativa stunder var som helst.

Hoppas alla punkter fick dig sugen att ge bort magiska pennor som present.

Magic Pen är bra som;

  • Födelsedagspresent till barn – Fylls det år och barnet är mellan 4-10 år så kommer garanterat en komplett uppsättning av magiska pennor att göra stor succé.
  • Julklappstips barn – Julen och jullovet är ett utmärkt tillfälle för att stanna inomhus och låta sin kreativitet flöda. Pennor och kritor är därmed en väldigt populär julklapp till barn.
  • Roliga presenter – Att rita på vatten är ett relativt nytt fenomen som är lätt att gilla. Eftersom det går att skapa allt ni önskar så kommer din present bjuda på många roliga stunder.