Marabou alla hjärtans dag choklad 2022
Marabou alla hjärtans dag choklad

Unik gåva till kärleken i ditt liv

Choklad kan vara hur tråkigt som helst, men gåvan kan också väldigt personlig. Tänk att ett par rader med text kan göra så mycket för helhetskänslan! Marabou chokladask med text kommer uppskattas så oerhört mycket mera än exakt samma chokladask utan text. Hjärtformen gör det givetvis extra omtyckt att ge till din älskling.

Vi väljer att inte stirra oss blinda på att 165 gram choklad kostar strax över 150 kronor. Känslan är allt, och det är exakt det vi betalar för. Inte chokladen i sig med andra ord.

Marabou choklad är bra till;

Alla hjärtans dag – Klockrent tillfälle att skaffa hjärtat med hjärtformade chokladpraliner, inte sant? Choklad, rosor och vin är med största sannolikhet gåvorna som flest väljer att ge till sin pojkvän respektive flickvän.

Mors dag – Chokladaskar är morsdagspresenter som gör att hennes dag kan bli lite godare. Att välja personlig choklad bör vara ett givet val för alla!

Krya på dig present – Ligger din bästa vän hemma och är sjuk? Eller syster, bror, mormor eller någon annan nära du bryr dig om? Skicka ett chokladhjärta med personlig text så kommer personen garanterat bli att må lite bättre.

Se även Marabou choklad utan personifiering