Presenttips för låg budget – Billiga prylar online

En billig present är alltid oändligt mycket bättre än ingen present alls! Söker du efter bra och billiga presenter? Då har du precis kommit in till Sveriges största presentguide, med mängder av presenttips på prylar som är riktigt billiga. Det är förvånansvärt hur mycket fint det finns för 50, 100 eller 200 kr. Majoriteten av tipsen här ligger inom det prisklassen. Och vissa av presenterna är till och med ännu billigare än så.

För att hitta den bästa billiga presenten så fokusera på känslan den förmedlar. Vackra ord på en tavla eller magnet kan vara oerhört värdefull. Även om själva produkten är billig. Genom att tänka igenom vilka presenter du vill ge och framförallt hur du vill ge dessa så är mycket vunnet. Då spelar ett låg pris ingen roll. Att det finns ett symboliskt värde eller humoristisk ingrediens är dock väldigt viktigt. Att bara skaffa skräp helt utan tanke kommer aldrig bli speciellt bra.

Nedan följer några väl utvalda presenttips på billiga presenter. Många av dem passar också bra att kombinera med större och dyrare presenter. Vilken present tycker du är bäst, med tanke på sitt billiga pris?

  • OBS: Visste du att det finns över 260 tips på billiga presenter & julklappar på presentguiden.se? Ladda gärna flera presenttips/julklappstips för att hitta den bästa gåvan, till billigast pris.

Handla billiga presenter på nätet – Butiksguide

Kändes ingen av de över 200 stycken billiga presenterna ovan helt hundra för pengarna? Nästa steg i presentjakten för att hitta billiga presenter är att besöka några populära butiker, och se presenttipsen dom själva valt ut inom kategorin. Alla e-handlare nedan är väl värda ett besök. Vilka väljer du att skaffa din billiga present ifrån idag?

Denna populära butik på nätet har valt ut över 400 presenttips på billiga presenter. Ett bra ställe att börja presentjakten efter små gåvor under 100 kronor på. Även en hel del ”dyrare” presenter för några hundralappar.

Till butikens billiga presenter

Stället ingen som letar billiga presenter & julklappar ska missa eftersom det finns så många roliga prylar som du knappt visste fanns här.

Till butikens billiga presenter

Pussel är ofta billiga, och även väldigt omtyckta presenter & julklappar att få! Surfa in till mästaren inom området för att hitta ett billigt pussel idag!

Till butikens billiga presenter
Till butikens billiga presenter
Till butikens billiga presenter
Till butikens billiga presenter
Till butikens billiga presenter
Till butikens billiga presenter
Till butikens billiga presenter
Till butikens billiga presenter
Till butikens billiga presenter
Till butikens billiga presenter

Därför är billiga presenter bra

  • Med billiga presenter är det möjligt att ge presenter oftare. För en femtiolapp eller hundralapp är tillfällena att ge bort något roligt flera. Namnsdagdag, krya på dig present eller bara en spontanpresent till kollegan?
  • Tanken med presenter är att visa uppskattning och gratulera våra närmaste. Genom att skaffa en present visar du att du bryr dig, oavsett hur billig presenten må vara.
  • Det symboliska värdet kan många gånger vara det som uppskattas mest av allt. En personlig present med graverad text behöver inte kosta många hundra kronor men kan vara bättre än en present som kostar flera tusen kronor. För att hitta rätt present så underlättar presenttips inom prisklasser som känns aktuella för just dig.

Billiga julklappar – Till julklappsspelet

Är det någon gång på året som billiga presenter som som högst i kurs så är det till julperioden. Eftersom många ska ha julklappar samtligt så kan det vara smart att hålla ner på julklappsbudgeten och skaffa billiga julklappar! Speciellt när det kommer till julklapp till barn så kan gärna leksakerna vara av det billigare slaget. Barn uppskattar ofta mängder med julklappar, och då är inte själva innehållet så viktigt.

Ett tillfälle som många letar billiga julklappar till är julklappsspelet. Tanken med julklappsleken, som är ett annat namn, är att skaffa billiga julklappar som ska passa de flesta. Sedan slår ni tärningar som får visa vem som får den julklapp du skaffat till julklappsspelet. Prisnivån bland julklappstipsen här på sidan varierar men vi hoppas många av tipsen kommer bli perfekt som julklappar till julklappsspelet.

Bland inte ihop billiga julklappar med dåliga julklappar. Eftersom många billiga prylar kommer fylla sitt syfte är det bara klokt att överväga julklappar som inte kostar så mycket. En bra julklapp ska visa att du tänk på personen. Då spelar det ingen roll om julklappen är svindyr eller av billigare karaktär.

Hur billig ska presenten vara?

Runt om på presentguiden finns många hundra presenttips. För att hitta passande förslag så välj den prisklass du tycker är billiga presenter för dig.

Hjälp oss tipsa om billiga presenter på nätet, välj din plattform.

Billiga presenter

Uppdaterades 22 september, 2022