Present som kombinerar lek och mys

Är du på jakt efter en unik och mysig present som kombinerar både lek och värme? Då kan vi på Presentguiden varmt rekommendera Pethoodie, som snabbt blivit en favorit bland barnen.

Pethoodie är ingen vanlig filt, den är snarare en kreativ hybrid mellan ett gosedjur och en hoodie. Vid första anblick ser det ut som ett charmigt och fluffigt gosedjur, men när man vecklar ut den förvandlas den till en otroligt mysig filt hoodie. Perfekt för de kalla vinterkvällarna, mysiga filmaftnar eller när man bara vill ha något varmt och gosigt att svepa om sig.

Vad som gör Pethoodie extra speciellt är de olika gosedjursdesignerna att välja mellan. Drömmer du om magiska världar med regnbågar och stjärnor? Då kanske enhörningsvarianten passar dig bäst. Eller kanske du är mer av en äventyrare som vill utforska den förhistoriska tiden med dinosaurien på ryggen? För de som älskar naturens skönhet finns det också björn- och lejonversioner. Oavsett vilken design du väljer, kan du vara säker på att varje Pethoodie är tillverkad med stor omsorg om detaljerna.

Förutom att vara otroligt mjuk och bekväm, fungerar gosedjursfilten också som en fin inredningsdetalj när den är ihopvikt som gosedjur. Med Pethoodie ger du inte bara en present, utan en kärleksfull kram som varar.

Pethoodie är bra att ge som;

Julklapp till 5 åring – För en femåring som älskar att leka och samtidigt ha något mysigt att kura under på kalla vinterdagar är Pethoodie den perfekta julklappen. Med sina färgglada och barnvänliga gosedjursdesigner blir den snabbt en favorit!

Presenttips till barn – Barn älskar kombinationen av leksaker och komfort. Pethoodie erbjuder precis detta: en lekkompis som även fungerar som en mysig tröja. Perfekt för kalas, övernattningsfester eller bara som en skön överraskning.

Filt hoodie – Letar du efter en gåva som är både funktionell och rolig? Pethoodie kombinerar värmen från en hoodie med den kreativa glädjen av ett gosedjur, vilket gör den till en oslagbar present för alla åldrar! Glöm inte klicka in till sidan där vi guidar till alla bra hoodie filtar som finns tillgängligt just nu.

Vart hittar du Pethoodie gosedjursfilt till billigast pris just nu?

Pethoodie - Presenter och julklappar barn - Julklappstips 400 kr