Ge bort vinflaskan på ett vacker sätt

Möt Forskarkalendern adventskalender 2023, julens mest fascinerande och lärorika överraskning! Bortom traditionens söta godbitar väntar en värld av förundran och upptäckt. Istället för godis och socker erbjuder denna unika kalender 24 färdiginslagna paket som kommer att tända en gnista av nyfikenhet hos barn mellan sex och tolv år.

Varje blå påse, vars design möjliggör återanvändning, är noggrant numrerad från 1 till 24. Inuti varje påse avslöjas engagerande experiment, magiska manicker och förbluffande föremål, tillsammans med en pedagogisk förklaring. Tänk dig barnens förväntan och förtjusning när de upptäcker hemligheterna bakom mikroskopets illusion eller utforskar de vetenskapliga underverk av blixtkristaller och 3D-pepparkakor!

Vad mer? Årets upplaga för 2023 är fylld med nya äventyr. Allt från mjölkmåleri och termokromatiska julkort till att bli en paleontolog för en dag, utforska äkta smyckestenar och bygga sitt eget solsystem. Listan över aktiviteter är både omfattande och intrikat, varje dag blir en upptäcktsresa i sig.

Forskarfabriken har skapat denna kalender med en viktig tanke i åtanke: att ge barn ett alternativ till digital underhållning och istället uppmuntra till praktiskt lärande. Utforska tillsammans som en familj, för varje experiment och aktivitet erbjuder en underbar möjlighet för kvalitetstid och gemensamt skapande. Samtidigt stärks barnens sociala färdigheter, kreativa tänkande och vetenskapliga nyfikenhet.

Till priset av endast 62 kronor per paket investerar du inte bara i ett spännande experiment eller föremål, utan i de oförglömliga minnen och kunskaper som varje paket föder. Låt december bli en månad av upptäckt, lek och lärande med Forskarkalendern. En rolig och lärorik advent väntar!

Se även sidan julkalender 2023 för att upptäck flera tips på riktigt bra adventskalendrar.

Forskarfabrikens adventskalender 2023 passar bra som;

Present till 6 åring – Forskarkalendern 2023 är den perfekta presenten för en 6-åring som står i begrepp att upptäcka världen omkring sig. Med spännande experiment och lekfull kunskap blir det en nyfiken start på varje dag i december, fylld med upptäckarglädje och lärande. Just 6 år är ju den lägsta rekommenderade åldern, är ert barn redo för en rejäl utmaning denna advent?

10 års julklapp – För den 10-åriga upptäcktsresanden, som kanske redan har en växande passion för vetenskap och experiment, blir Forskarkalendern 2023 en ovärderlig skatt. Den bjuder på dagliga äventyr och mysterier att lösa, vilket skapar förväntan inför julens magi.

Tidig julklapp till barn – Fyller ditt barn år precis innan december? Låt Forskarkalendern 2023 bli en dubbel överraskning, både som en fantastisk födelsedagspresent och en spännande nedräkning till jul. Ett lärorikt äventyr som varar hela månaden! Om ingen födelsedag finns i sikte så går det alltid att ge denna omtyckta barnkalender som en tidig julklapp.